Ajankohtaista

Dialogi

Kasvotusten ovat kaksi omalla sarallaan tunnettua ihmisyyden ja elämän ihmettelijää ja etsijää. Kasvotusten toistensa kanssa, ikiaikaisessa ympäristössä, kirkossa. Illan aikana musiikki ja puhe vuorottelevat ja rakentavat yleisölle mahdollisuuden viivähtää hetken kasvotusten elämän käännekohtien, kipujen ja kauneuden äärellä. 


 

Kurssi

HAE NYT! Seuraava koulutusryhmämme käynnistyy 9.10.2017. Hakuaikaa on jatkettu 30.5. saakka. Ryhmässä on vielä vapaita opiselijapaikkoja. Täytä hakulomake ja kirjoita itsestäsi hakemus otsikolla "kuka olen, kuka olin ja kuka tulen olemaan". Lähetä hakemuksesi ja -lomake info@ihminentavattavissa.fi sähköpostiosoiteeseen tai postitse Ihminen tavattavissa, Vyökatu 9 B 25, 00160 Helsinki.

Webinaari

Tommy Hellstenin 12 webinaaritallennetta on tilattavissa osoitteesta www.tommyhellsten.com.
 

Matka

Tommy ja Carita Hellstenin kanssa 6.-13.6.2017 Kreikkaan, Patmoksen pyhälle saarelle. LOPPUUNMYYTY.

Levollisuus syntyy kun ihminen elää läsnäolon tilassa. Kun on läsnä tässä hetkessä, on myös yhteydessä omaan syvyyteensä, sinne missä kaikki on hidasta, levollista ja totta. Läsnäolemisen tilassa olemme yhteydessä sieluumme. Sielu katselee elämäämme ylhäältä, ajattomuudesta käsin. Yhteydessä sieluumme saamme arkeemme ikuisuuden näkökulman. Asetumme polulle johon elämä meitä kutsuu. - Carita ja Tommy Hellsten