Ajankohtaista

22.01.2019

Terapeuteiltamme on mahdollista saada suomen kielen lisäksi palveluja myös muilla kielillä.

20.01.2019

VIELÄ TILAA 2:LLE opiskelijalle! 17. kasvuryhmämme käynnistyy 11.4.2019.

Hae pian ja varmista paikkasi huhtikuussa alkavassa Ihminen tavattavissa -kasvuohjelman SIGMA-koulutusryhmässä.

Ihminen tavattavisssa -kasvuohjelma on koulutus sekä henkilökohtaisten, että työyhteisöjen ihmissuhde- ja johtamistaitojen kehittämiseen.

18.01.2019

Aiheena: Miksi olen olemassa

Ihmiset ovat kautta aikojen ihmetelleet elämänsä tarkoitusta. Miksi elän, mistä tulen ja mihin olen menossa? Merkityksen löytäminen on erityisen tärkeätä silloin, kun kohtaamme elämässä vaikeuksia, vastoinkäymisiä ja kärsimystä. Olemmeko täällä kaaosvoimien riepoteltavana vai onko mahdollista löytää syvempi merkitys ja suunta kaikelle? Mistä tulee se tunne, että olen elossa ja että toteutan tarkoitustani koko ajan? Miten löytää oma elämänpolku, se jota minun on määrä kulkea?

17.01.2019

Onneksi olkoon uudet Ihminen tavattavissa -terapeuttimme
Mikko Meritie, Anne Ollikainen ja Tanja Leppämäki!

03.11.2018

LEVOLLISUUDEN POLULLE PATMOKSEN PYHÄLLE SAARELLE 4.–11.5.2019. 
Patmoksen matkamme on peruttu. Pahoittelumme kiiinnostuneille ja jo matkansa varanneille.

"Levollisuus syntyy kun ihminen elää läsnäolon tilassa. Kun on läsnä tässä hetkessä, on myös yhteydessä omaan syvyyteensä, sinne missä kaikki on hidasta, levollista ja totta. Läsnäolemisen tilassa olemme yhteydessä sieluumme. Sielu katselee elämäämme ylhäältä, ajattomuudesta käsin. Yhteydessä sieluumme saamme arkeemme ikuisuuden näkökulman. Asetumme polulle johon
elämä meitä kutsuu." - Tommy Hellsten

Levollisuuden polun oppaana terapeutti, kirjailija Tommy Hellsten, psykosynteesiterapeutti Chris-Marie Törnroos, Patmoksen asiantuntijaopas, opetusneuvos, pappi Kalevi Virtanen sekä Kreikan asiantuntija Minna Puhakka

31.10.2018

Tervetuloa terapeuttiselle vastaanotolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

11.10.2018

15.1. - 26.3.2019  "Nainen matkalla Minuuteen".
Kurssi Carita Hellstenin kirjan Virtaus ja vastavirta - pohjalta, kasvuryhmä Sinulle nainen!

”Tiedätkö että sinussa on lähde, joka pulppuaa puhdasta, raikasta vettä. Vaikka kasvamisesi kestäisi kuinka kauan tahansa, vaikka kulkisit takaperin ja toistaisit vanhoja virheitäsi, lähde on olemassa. Sen luokse voi palata saamaan opastusta ja voimia”

Lähdetkö mukaan matkalle?

Ryhmään mahtuu 12 naista ilmoittautumisjärjestyksessä. RYHMÄSSÄ ON VIELÄ VAPAITA PAIKKOJA!