Dialogi-ilta 4.4. klo 18:00 Helsingissä

Tommy Hellsten

Aiheena: Läsnäolon mysteeri.

"Kiire on sitä, että ihminen on aina väärässä paikassa väärään aikaan, pitäisi olla jo seuraavassa hetkessä tekemässä seuraavaa asiaa. Mitään muuta hetkeä ei kuitenkaan ole kuin tämä hetki juuri nyt. Miten sinne pääsee ja miten siellä voisi pysyä? Tämä on kenties koko elämän tärkein kysymys, sillä läsnäolon tilassa toteutuvat elämän kaikkein suurimmat asiat: levollisuus, rauha, ilo, intuitio, luovuus, rohkeus ja hengellisyys." 

Tommyllä on jo vuosia ollut unelma koota ihmisiä yhteen pysähtymään elämän äärelle. Lindnäs -dialogi on sitä – yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa kasvamista ja yhdessä ihmettelemistä. Nyt nämä suositut dialogi-illat käynnistyvät uudelleen 2 vuoden tauon jälkeen Helsingissä.

Dialogi-illassa pysähdymme hetkeksi oman ihmisyytemme äärelle etsimään syvyyttä ja tarkoitusta elämään, keskustellen, pohtien, ihmetellen.  Jokainen ilta on itsenäinen kokonaisuus, ja jokaisella illalla on oma inhimilliseen kasvuun ja elämään liittyvä teema.  Tilaisuus koostuu Tommyn luennosta sekä dialogiosuudesta.

Tilaisuudet järjestetään Helsingissä Rikhardinkadulla Ihminen tavattavissa -ohjelman toimitiloissa. Jokaiseen dialogi-iltaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistumismaksu on 80,- / krt (sis. alv). Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Tilaisuudet alkavat klo 18.

 

Kevään dialogipäivät ovat keskiviikkoisin klo 18-20.30:

31.1.2018 "Häpeä ja selviytymisstrategiat" 
28.2.2018 "Toipumisprosessin neljä vaihetta" 
4.4.2018 "Läsnäolon mysteeri"
16.5.2018 "Et voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä et tarvitse" 

 

Ilmoittautumiset: info@ihminentavattavissa.fi

Osoite: Rikhardinkatu 2, Helsinki