Ihminen tavattavissa -kasvuohjelma

HAE NYT! Seuraava koulutusryhmämme käynnistyy 9.10.2017.

Ryhmässä on vielä 3 vapaata opiskelijapaikkaa, jotka täytetään hakujärjestyksessä! Täytä hakulomake ja kirjoita itsestäsi hakemus otsikolla "kuka olen, kuka olin ja kuka tulen olemaan". Lähetä hakemuksesi info@ihminentavattavissa.fi sähköpostiosoiteeseen tai postitse Ihminen tavattavissa, Vyökatu 9 B 25, 00160 Helsinki.

Lue tästä linkistä Kasvuohjelman suorittaneen Nina Nousiaisen ajatuksia ohjelmastamme: Ninan tarina

Oletko elämässäsi sellaisessa vaiheessa, että kaipaat jotain muuta? Et ehkä tiedä mitä, mutta on kuin jokin uusi haluaisi sisällä syntyä ja pyrkisi pintaan. Koet ehkä, että periaatteessa kaikki on hyvin, jotain kuitenkin puuttuu. Syvempi merkitys, aidompi elämä? Sellainen, joka on enemmän itsesi muotoinen, itsesi valitsema ja jolla on tarkoitus. Elät nyt, etkä haluaisi haaskata sitä johonkin, jota et oikein koe omaksesi. Et halua tyytyä vain selviytymään hengissä, vaan oikeasti elää, olla luova ja tuntea elämäniloa.

Ihminen tavattavissa -kasvuohjelma (osa Ihminen tavattavissa -mentorkoulutusta) on rakennettu siten, että se vie kohti omaa todellista itseä ja muodostaa polun, jossa syvempi ja merkittävämpi elämä alkaa hahmottua ja löytyä. Se tapahtuu yhdessä toisten samanlaisia kysymyksiä pohtivien kanssa. Ohjelma pitää sisällään kaksi päivän mittaista kokoontumista kuukaudessa asiantuntijoiden ohjauksessa. Lisäksi on kaksi vertaisryhmän kokoontumista kuukaudessa.

Tämän ohjelman läpikäyminen antaa mahdollisuuden hakea opiskelijapaikkaa Ihminen tavattavissa -jatkokoulutukseen. Näin sinusta voi tulla Ihminen tavattavissa -mentor. Tämä koulutus valmistaa uuteen ammattiin tai antaa valmiuksia käyttää koulutuksen synnyttämiä valmiuksia siinä ammatissa missä olet.

9.10 alkavan Omikron -kasvuryhmän ohjaajina toimivat Mathias Hellsten, Chris-Marie Törnroos ja Tommy Hellsten. Ohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2007. Kasvuohjelman läpikäyneitä henkilöitä on lähes 200 ja valmistuneita Ihminen tavattavissa -mentoreita 49.  Ohjelmaan voi hakea kuka tahansa.
 

KOULUTUKSEN TOTEUTUS JA INVESTOINTI

Koulutus tapahtuu oman työn ohessa Porvoossa.

Koulutusryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa vuodessa, kerran kuukaudessa kahtena arkipäivänä kerrallaan. Ensimmäisenä vuonna yksi näistä kokoontumisista on neljän päivän pituinen internaattijakso. Tämän lisäksi on välityöskentelyä.

Koulutuksen hinta on 2850€/ lukukausi (sis alv 24%). 
Lukukausia on kaksi vuodessa ja neljä koko kasvuohjelman aikana.
Lukukausimaksun voi maksaa myös kuukausierissä 24:n kuukauden ajan á 475€/kk (sis alv 24%).