Koulutusohjelmastamme 2 uutta valmistunutta terapeuttia

14.03.2019

Onneksi olkoon uudet Ihminen tavattavissa -terapeuttimme
Leila perälahti ja Aku Hentilä!

Leila Perälahti ottaa vastaan asiakkaita Espoossa ja helsingissä, Anku Hentilä Helsingissä. Ohjelmastamme on valmistunut 56 Ihminen tavattavissa -terapeuttia.

Ihminen tavattavissa -terapeutit ovat terapia-alan ammattilaisia, jotka kohtaavat asiakkaansa ihmisinä eivät ammattiroolinsa takaa.

Terapeuttiemme inhimillisyys perustuu koulutuksemme kahteen ensimmäiseen koulutusvuoteen. Kasvuohjelmassa jokainen tuleva terapeutti kohtaa oman heikkoutensa ja haavoittuvuutensa. Henkilökohtaisen prosessinsa kautta hän oppii ymmärtämään ja kunnioittamaan myös muiden ihmisten tarvetta henkiseen kasvuun. 

Ihminen tavattavissa -terapeutiksi valmistuakseen terapeuttimme opiskelevat kasvuohjelman lisäksi noin kaksi vuotta jatkokoulutuksessamme, joka esittelee syvemmin eri terapiasuuntauksia ja antaa teoreettisen pohjan ammatissa työskentelylle. Lopputyön lisäksi jatkokoulutuksessamme edellytetään 100 tuntia omaa terapiaa ja saman verran terapiatyön harjoittelua.

Koulutuksestamme valmistuneiden terapeuttien vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n korvattavien palveluiden piiriin. Terapeuttiemme vastaanotosta ei jää merkintää julkisen terveydenhuollon järjestelmiin.

Täältä löydät terapeuttiemme yhteystiedot: http://www.ihminentavattavissa.fi/terapia