Koulutusohjelmastamme 3 uutta valmistunutta terapeuttia

17.01.2019

Onneksi olkoon uudet Ihminen tavattavissa -terapeuttimme
Mikko Meritie, Anne Ollikainen ja Tanja Leppämäki!

Mikko Meritie ottaa vastaan asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja Järvenpäässä, Anne Ollikainen Helsingissä ja Tanja Leppämäki Jämsässä.

Ihminen tavattavissa -terapeutit ovat terapia-alan ammattilaisia, jotka kohtaavat asiakkaansa ihmisinä eivät ammattiroolinsa takaa.

Terapeuttiemme inhimillisyys perustuu koulutuksemme kahteen ensimmäiseen koulutusvuoteen. Kasvuohjelmassa jokainen tuleva terapeutti kohtaa oman heikkoutensa ja haavoittuvuutensa. Henkilökohtaisen prosessinsa kautta hän oppii ymmärtämään ja kunnioittamaan myös muiden ihmisten tarvetta henkiseen kasvuun. 

Ihminen tavattavissa -terapeutiksi valmistuakseen terapeuttimme opiskelevat kasvuohjelman lisäksi noin kaksi vuotta jatkokoulutuksessamme, joka esittelee syvemmin eri terapiasuuntauksia ja antaa teoreettisen pohjan ammatissa työskentelylle. Lopputyön lisäksi jatkokoulutuksessamme edellytetään 100 tuntia omaa terapiaa ja saman verran terapiatyön harjoittelua.

Koulutuksestamme valmistuneiden terapeuttien vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n korvattavien palveluiden piiriin. Terapeuttiemme vastaanotosta ei jää merkintää julkisen terveydenhuollon järjestelmiin.

Täältä löydät terapeuttiemme yhteystiedot: http://www.ihminentavattavissa.fi/terapia