Matka levollisuuteen

Tommy ja Carita Hellstenin kanssa 6.-13.6.2017 Kreikkaan, Patmoksen pyhälle saarelle. LOPPUUNMYYTY.

Levollisuus syntyy kun ihminen elää läsnäolon tilassa. Kun on läsnä tässä hetkessä, on myös yhteydessä omaan syvyyteensä, sinne missä kaikki on hidasta, levollista ja totta. Läsnäolemisen tilassa olemme yhteydessä sieluumme. Sielu katselee elämäämme ylhäältä, ajattomuudesta käsin. Yhteydessä sieluumme saamme arkeemme ikuisuuden näkökulman. Asetumme polulle johon elämä meitä kutsuu. - Carita ja Tommy Hellsten

Matkan hinta 1850 € (yhden hengen huone lisähintaan, omatoiminen lisäviikko Hotelli Joannassa +260€ /viikko)

Hinta sisältää
Tilauslennot sis. ateria Helsinki-Samos-Helsinki , laivamatkat Samos-Patmos-Samos, 6 yön majoitus Patmoksella kahden hengen huoneessa Joanna-hotellissa, 1 yön majoitus Samoksella kahden hengen huoneessa, 7 x hotelliaamiainen, osallistumisen Tommy ja Carita Hellstenin vetämään Levollisuuden polkuun, kaikki matkaohjelman mukaiset retket opastuksineen ja sisäänpääsymaksuineen.

Patmoksen pyhä saari
Uuden testamentin kirjoihin kuuluva Johanneksen Ilmestys syntyi Patmoksen saarella ensimmäisen kristillisen vuosisadan lopulla. Sen seurauksena Patmos on vuosisatojen ajan ollut pyhiinvaelluskohde. Saaren maisemaa hallitsee tuhat vuotta sitten rakennettu munkkiluostari. Nunnaluostari on syntynyt 1930-luvulla.
Verrattuna Aigean meren muihin saariin Patmos on hiljainen ja rauhallinen. Kauneutta ja rauhaa etsivälle matkailijalle se on toiveiden täyttymys. Patmoksella voi uida, kävellä, rauhoittua, katsella merta ja samalla kyse on pyhästä saaresta, jolle joka päivä saapuu uusia pyhiinvaeltajia ja vierailijoita, mutta elämän rytmi on silti rauhallinen ja kuunteleva. Kesä-syyskuussa aurinko paistaa jokaisena päivänä pilvettömältä taivaalta.

Perhehotelli Joanna
Asumme Grikoksen kylässä noin kahden kilometrin päässä Skalan satamakaupungista hotelli Joannassa, jonka omistaa ja jota hoitaa Bourniksen perhe. Hotelli on hiljainen, eikä lähellä ole melunlähteitä. Lähimmät uimarannat ja tavernat ovat 150 metrin päässä. Erinomaiset kävelymahdollisuudet.

Matkan järjestäjät
Carita ja Tommy Hellstenin johdattelema sisäinen vaellus toteutuu päivittäisinä parin tunnin yhdessäoloina. Pienimuotoiset luennot, avoimet ja syventävät keskustelut, meditaatiot ja levollinen yhdessäolo hengittävät Patmoksen vuosisataisen rukouksen ilmaa. Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Ateenassa sijaitseva suomalaisomisteinen EL-VE Tours, jolla on suuri asiantuntemus ja kokemus sekä Kreikasta että sen saaristosta. Patmoksen asiantuntijaoppaana ja Kreikan asiantuntijana matkallamme toimii Pirjo Fragkopoulos.

www-sivuja:
www.ihminentavattavissa.fi
www.hoteljoanna.com
www.elvetours.gr

Ilmoittautuminen ja lisätietoja  info@ihminentavattavissa.fi puh. 045 312 3635