Muutos on mahdollista!

18.06.2019

Aloittaisitko alusta itsesi kanssa? Ihminen tavattavissa -kasvuohjelmamme on koulutus henkilökohtaiseen muutokseen.
Kasvuohjelmamme on ammatillinen lisäkoulutus, joka kasvattaa itsetuntemusta ja parantaa vuorovaikutustaitoja.

 

Kasvuohjelmaamme sisältyy kahden vuoden aikana 16 lähiopetusjaksoa. Lähiopetusjaksot ovat kahden päivän mittaisia noin kerran kuukaudessa järjestettäviä koulutuspäiviä. Yksi lähiopetusjaksoista on neljän päivän mittainen internaattijakso. Internaattijaksoa lukuunottamatta koulutus järjestetään Helsingissä.

Kasvuohjelmaamme valitaan hakemusten perusteella maksimissaan 16 opiskelijaa/ryhmä. Keskeisin pääsyvaatimus on halu kasvaa ihmisenä ja kehittää henkilökohtaisia ihmissuhdetaitoja sekä pyrkimys onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään.

Lähiopetuspäivät löytyvät www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma -sivulta Lähiopetuspäivien aikataulut -osiosta. Nimeämme koulutusryhmämme kreikkanaisten aakkkosten mukaan. Syksyllä alkavat ryhmämme ovat 3.10. aloittava Tau (lähiopetuspäivät torstaisin ja perjantaisin) sekä 26.10. alkava Digamma (lähiopetuspäivät lauantaisin ja sunnuntaisin).

Tau -koulytusryhmäämme ohjaavat: koulutusjohtajamme, psykologi Mathias Hellsten ja Ihminen tavattavissa -terapeutti, TRE-ohjaaja, hahmoterapeutti Marika Lehtimäki.
Digamma -koulutusryhmäämme ohjaavat: teatteritaiteen maisteri, hahmoterapeutti, psykodraamaohjaaja Heikki Törmi ja psykosynteesiterapateutti, symbolidraamaohjaaja Chris-Marie Hellsten-Törnroos.

MOLEMMISSA KOULUTUSRYHMISSÄMME ON VIELÄ VAPAITA OPISKELIJAPAIKKOJA.

Lisätietoja: info(at)ihminentavattavissa.fi

Haku syksyllä alkaviin ryhmiin on käynnissä: Täytä sähköinen hakemuslomake tästä

"Koulutuksen myötä sain niin ikään laajan tukiverkoston, joka koostuu upeista persoonista, vastuullisista aikuisista. Tukiverkoston, jonka puoleen voin kääntyä missä tahansa asiassa. Koulutus on siis kokonaisuudessaan vaikuttanut tapaani elää, olla yhteydessä itseeni ja toisiin. Olen ihan toisella tavalla läsnä missä tahansa vaikutankin; työryhmän vetäjänä, ystävänä, parisuhteessa, tanssiparketilla tai terapiasessiossa. Tällä hetkellä elän kaikin puolin tasapainoista ja hyvää, omannäköistäni elämää."

Tiina Tuomikoski, laatupäällikkö