PALVELEMME ILMAN AJANVARAUSTA 23.3.2018

Tule terapeuttiselle vastaanotolle tutustumishintaan 25€/45min. 

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

​Oletko joskus miettinyt voisiko terapeuttinen keskustelu olla sinulle sopiva tapa järjestellä omia ajatuksiasi, tunnistaa tunteitasi tai ihmetellä elämän ilmiöitä? Tarjoammme matalan kynnyksen terapeuttisia palveluja ilman lähetettä. Ihminen tavattavissa -mentorit ja mentorharjoittelijat ottavat vastaan asiakkaita ilman ajanvarausta perjantaisin 2.2, 23.2, 9.3. ja 23.3. Helsingin keskustassa Rikhardinkadulla. Näinä päivinä 45 minuutin tutustumiskerta, joko mentorin tai harjoittelijamme vastaanotolla maksaa 25€.

 

Mentoroinnista voi saada tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

10 vuotta sitten perustettiin Ihminen tavattavissa -ohjelma, josta on valmistunut 49 Ihminen tavattavissa -mentoria. Tommy Hellsten perusti ohjelman, että jokaisella olisi mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi. Ihminen tavattavissa -mentorit koulutetaan Tommyn kirjoista tutun arvomaailman pohjalta ja hyödyntäen integratiivisesti useita arvomaailmaa tukevia teorioita. Koulutus kestää neljä vuotta.

Mentorimme tekevät valmistuttuaan terapeuttista työtään itsenäisinä ammattinharjoittajina osa- tai kokoaikaisesti. Harjoittelijamme opiskelevat ohjelmassa viimeistä lukuvuottaan. Mentoreitamme on lähes koko suomen alueella.

Mentoreidemme ajanvarausyhteystiedot löytyvät tästä: Ajanvaraus Ihminen tavattavissa -mentorille
Suositushinta 80€/45min

Mentorharjoittelijoiden ajanvarausyhteystiedot löytyvät tästä: Ajanvaraus Ihminen tavattavissa -mentorharjoittelijalle
Suositushinta 40€/45min

Palveluistamme ei saa Kelan avustusta. Vastaanotollemme ei tarvitse lähetettä.

Vastaanottomme sijaitsee osoitteessa Rikhardinkatu 2, Helsinki.