Kirsi-Marja Nieminen

Yritys: 
Tmi Sitruunalehto

Paikkakunta: Riihimäki, Hausjärvi

Puhelin: + 358 (0)44 377 4787

Sähköposti: sitruunalehto[at]gmail.com

 

Olen Kirsi-Marja Nieminen – Ihminen tavattavissa mentor.  

Olen puoliso, äiti, bonusäiti ja isoäiti. Ihmissuhteisiin liittyvät ilot, riemut, surut ja huolet ovat tulleet tutuiksi. Liittyminen oikealla tavalla muihin ihmisiin ja joukkoon on ollut haaste. Läheisriippuvuus on häirinnyt elämääni lapsesta lähtien.

Työskentelin aluksi sosiaalialalla kunnes lähdin opiskelemaan maatalousalaa. 2004 avioeroni jälkeen kiinnostuin terapeutin ammatista.  Valmistuin mentoriksi 2012. Lisäksi valmistuin eroseminaariohjaajaksi 2013.

Tällä hetkellä toimin Mentor työni lisäksi maaseutuelinkeinoviranomaisena kunnassa. Työni mentorina ja asiantuntijatehtävä kunnassa ovat molemmat asiakaspalvelua.  Rinnalla kulkeminen vaikeissa tilanteissa on opettanut kunnioittamaan ihmistä ja hänen kykyään löytää toivoa, lohtua ja uusia näkökulmia.

Sota-aika ja äitini evakkokokemukset ovat vaikuttaneet lapsuuteni tunneilmastoon. Omaan ja sukuni menneisyyteen tutustumalla olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin. Olen myös löytänyt vahvuuteni ja omanarvontuntoni. Pelokkaasta arasta tytöstä on kasvanut iloinen, rohkea ja elämästä nauttiva nainen.

Jos koet tarvitsevasi henkilöä, jonka kanssa haluat tutustua itseesi, olet tervetullut tapaamiseen.

Vastaan puhelimeen päivisin ja iltaisin 044 377 4787. Kerron mielelläni lisää.

Lämpimin terveisin Kirsi-Marja