Päivi Paasivaara

Kaupunki: Vantaa

Sähköposti: p.fuego(at)suomi24.fi

Puhelin: +358 (0)50 442 3620

Jo pikkutytöstä lähtien olen ollut kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista, minkä ymmärrän kokonaisudeksi. Siksi olen elämäni varrella tullut läpikäyneeksi monenlaisia alan koulutuksia ja kursseja sekä myös saanut opintojeni mahdollistamaa käytännön kokemusta.Myös harrastukseni tukevat aihetta. Koen ne sekä hyödyllisiksi että hauskoiksi.

Tiivis kuvaus koulutuksista:

- Klassinen homeopaatti

- Seksuaalineuvoja

- Lähihoitaja, erikoistunut mielenterveys-ja päihdetyöhön

- Päihdetyön ammattitutkinto

- Ihminen Tavattavissa-mentor

- Eroseminaariohjaaja

Luonteeltani olen empaattinen, kuunteleva, monipuolinen ja utelias sekä tiedonhaluinen, rehellinen, luotettava ja aina ollut täysin raitis.

Harrastan tanssimista sekä muuta liikuntaa, lukemista, kokkailua, ravitsemustietoutta, luonnossa samoilua ja siellä marjojen, sienten ja yrttien keräilyä.

Elämässäni olen joutunut turvallisen lapsuuteni jälkeen monenlaisiin koetteleviin ja kasvattaviin kokemuksiin. Ne ovat ollet suureksi avuksi kehittymisessäni ymmärtäväiseksi ja laaja-alaiseksi kokemusasiantuntijaksi elämän moninaisissa karikoissa sekä niistä selviytyjäksi.

MInusta saat paneutuvan ja läsnäolevan sekä tuomitsemattoman mentorin kulkemaan rinnallesi. Kuuntelen Sinua ja pyrin tukemaan Sinua löytämään omat, yksilölliset voimavarasi elämäsi mahdollisuuksien avaamiseksi. Tavoitteena on Sinun sisäisen maailmasi hahmottuminen turvaksesi, joka kulkee aina mukanasi elämän vastoinkäymissä voidaksesi luoda omaa elämääsi omien oivallustesi pohjalta mahdollsimman paljon itsesi näköiseksi.

Olen Päivi Paasivaara ja olen tavoitettavissa  050-4423620 tai p.fuego@suomi24.fi. Asun Vantaan Tikkurilassa, jossa on myös vastaanottoni, joten kulkuyhteydet ovat hyvät.