Pirjo Kämppi

Paikkakunta: Joutsa, Jyväskylä, Mikkeli

Puhelin: + 358 (0)40 821 6846

Sähköposti: pirjokamppi[at]gmail.com

 

”Tule sellaisena kuin olet” – tuo lause hätkähdytti, kun ensimmäisen kerran v. 2010 kuulin Ihminen tavattavissa –mentorkoulutuksesta. Tuntui ihmeelliseltä – jopa kummalliselta, että tässä ajassa oli paikka, jonne kutsuttiin omana itsenään; ilman titteleitä, suosituksia ja oppiarvoja.

Haluan toivottaa myös sinut tervetulleeksi juuri sellaisena kuin olet tutustumaan omaan elämääsi. Meillä jokaisella on elomme varrella omat ylä- ja alamäkemme.  Haasteet ja kivut kuuluvat elämään, mutta niihin kiinnijääminen on kuluttavaa ja täysin turhaa. Tarvitsemme toista ihmistä, jonka kanssa jakaa ja huojentaa elämäämme päästäksemme eteenpäin. Vuorovaikutuksessa on mahdollista kasvaa, oppia lisää itsestään, omista ajattelu- ja toimintatavoistaan sekä harjoitella toimimaan ja käyttäytymään tarvittaessa toisin. Tätä varten me mentorit olemme olemassa – valmiina kulkemaan vierellä kuunnellen, jakaen ja tukien sekä toimimaan rehellisenä peilinä.

Omalla polullani sain kääntää monta kiveä ymmärtääkseni ahdistukseni syntyjuuria. Matkan varrella bonuksena avautuivat näkymät erityisherkkyyteeni, läheisriippuvuuteeni ja sukuani laajalti piinanneeseen alkoholismi -sairauteen. Syvensin tietouttani riippuvuuksista ja niiden hoidosta syksyllä 2015 USA:n Minnesotassa Hazelden Betty Ford Foundation –klinikalla. Olen myös opiskellut ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi Helsingin Psykoterapiainstituutissa vuosina 2013-2015. 

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin nyt olet - syntymään juuri sellaiseksi, joka syvimmältään olet!

Pirjo Kämppi
Ihminen tavattavissa –mentor, työnohjaaja kuin myös äiti, ex-puoliso sekä maalla asuva ja viihtyvä yrittäjä