Uudenlainen elämä?

25.10.2019

Aloittaisitko alusta itsesi kanssa? Muutos on mahdollinen. Ihminen tavattavissa -kasvuohjelmamme on koulutus henkilökohtaiseen muutokseen, itsetuntemusken vahvistamiseen ja vuorovaikutustaitojen lisäämiseen. Kasvuohjelmamme on ammatillinen lisäkoulutus.

 

Kasvuohjelmaamme sisältyy kahden vuoden aikana 16 lähiopetusjaksoa. Lähiopetusjaksot ovat kahden päivän mittaisia noin kerran kuukaudessa järjestettäviä koulutuspäiviä. Yksi lähiopetusjaksoista on neljän päivän mittainen internaattijakso. Internaattijaksoa lukuunottamatta koulutus järjestetään Helsingissä.

Kasvuohjelmaamme valitaan hakemusten perusteella maksimissaan 16 opiskelijaa/ryhmä. Keskeisin pääsyvaatimus on halu kasvaa ihmisenä ja kehittää henkilökohtaisia ihmissuhdetaitoja sekä pyrkimys onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään.

Lähiopetuspäivät löytyvät www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma -sivulta Lähiopetuspäivien aikataulut -osiosta. Nimeämme koulutusryhmämme kreikkanaisten aakkkosten mukaan. Keväällä 14.3. aloittaa DIGAMMA -koulutusryhmämme (lähiopetuspäivät lauantaisin ja sunnuntaisin) ja 26.3. YPSILON -koulutusryhmäme (lähiopetuspäivät torstaisin ja perjantaisin) alkavien koulutusryhmiemme hakuaika päättyy 31.12.2019. MOLEMMISSA ALKAVISSA RYHMISSÄMME ON VIELÄ TILAA. 

DIGAMMA- koulutusryhmäämme ohjaavat: teatteritaiteen maisteri, psykodraamaohjaaja Heikki Törmi ja psykosynteesiterapeutti, symbolidraamaohjaaja Chris-Marie Hellsten Törnroos.

YPSILON -koulutusryhmäämme ohjaavat: koulutusjohtajamme, psykologi Mathias Hellsten ja Ihminen tavattavissa -terapeutti, seksuaaliohjaaja Maria Drockila.

2-vuotisen koulutuksemme hinta on 11.400€ (sis. alv).

Haastattelut käynnistyvät viikolla 47.

Näiltä videoilta voit katsoa opsikelijoidemme kokemuksia koulutuksestamme:
Essin tarina: https://youtu.be/lwchaHkKNiU
Marjon tarina: https://youtu.be/S9CEieTydio
Vesan tarina: https://youtu.be/plM9QVwRX5g
Villen tarina: https://youtu.be/cOdT7XNV3Io
Lorenzin tarina: https://youtu.be/1lvTlNBr9Y4

Lisätietoja: info(at)ihminentavattavissa.fi

Täytä sähköinen hakemuslomake tästä

"Koulutuksen myötä sain niin ikään laajan tukiverkoston, joka koostuu upeista persoonista, vastuullisista aikuisista. Tukiverkoston, jonka puoleen voin kääntyä missä tahansa asiassa. Koulutus on siis kokonaisuudessaan vaikuttanut tapaani elää, olla yhteydessä itseeni ja toisiin. Olen ihan toisella tavalla läsnä missä tahansa vaikutankin; työryhmän vetäjänä, ystävänä, parisuhteessa, tanssiparketilla tai terapiasessiossa. Tällä hetkellä elän kaikin puolin tasapainoista ja hyvää, omannäköistäni elämää."

Tiina Tuomikoski, laatupäällikkö