2 uutta terapeuttiamme valmistui!

Onneksi olkoon uudet Ihminen tavattavissa -terapeuttimme
Katja Järvenpää ja Ville Varjoranta!

Katja Järvenpää ottaa vastaan asiakkaita Pudasjärvellä ja Oulussa, Ville Varjoranta Tampereella. Ohjelmastamme on valmistunut 58 Ihminen tavattavissa -terapeuttia.

Ihminen tavattavissa -terapeutit ovat terapia-alan ammattilaisia, jotka kohtaavat asiakkaansa ihmisinä eivät ammattiroolinsa takaa. Kasvuohjelmassamme läpikäydyn henkilökohtaisen kasvuprosessinsa kautta terapeuttimme oppivat ymmärtämään ja kunnioittamaan myös muiden ihmisten tarvetta henkiseen kasvuun. 

Ihminen tavattavissa -terapeutiksi valmistuakseen terapeuttimme opiskelevat kasvuohjelman lisäksi noin kaksi vuotta jatkokoulutuksessamme, joka esittelee syvemmin eri terapiasuuntauksia ja antaa teoreettisen pohjan ammatissa työskentelylle. Lopputyön lisäksi jatkokoulutuksessamme edellytetään 100 tuntia omaa terapiaa ja saman verran terapiatyön harjoittelua.

Koulutuksestamme valmistuneiden terapeuttien vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n korvattavien palveluiden piiriin. Terapeuttiemme vastaanotosta ei jää merkintää julkisen terveydenhuollon järjestelmiin.

Täältä löydät terapeuttiemme yhteystiedot: http://www.ihminentavattavissa.fi/terapia

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.