DIALOGI-ILTA TOMMYN KANSSA 4.11.2020

Mikä on Dialogi-ilta? Kokoontuminen pienellä ryhmällä kerran kuussa Tommy Hellsten -instituutin tiloissa (Lemuntie 3-5, Helsinki). Dialogi-illassa pysähdytään jonkin ihmisen elämässä olevan tärkeän asian ympärille. Tommy pitää tilaisuudessa avauspuheen, jonka jälkeen aiheesta keskustellaan yhdessä. Hiljaakin voi olla.

 

4.11.2020 klo 18.00-20.30

HYLKÄÄNKÖ ITSENI JOTTA MINUA RAKASTAISIT? 
Mistä nousee pelko olla oma itseni? Entä pakonomainen hyväksynnän hakeminen ja ihmisten miellyttämisen tarve? Onko mahdollista kasvaa siitä ulos ja alkaa rakastaa itseään? Miten se tapahtuu ja mitä siihen tarvitaan?

 

ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE: tanja.alatalo@wisdomhouse.fi  (liitä mukaan puhelinnumerosi).
OSALLISTUMISMAKSU: 80€ , maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla (voit perua tulemisesi maksutta vähintään vuorokautta ennen tapahtumaa). 

TURVALLISUUSTIETOJA DIALOGI-ILTAAN:

Luentosalimme koko on noin 100 neliötä (koko toimitilamme 240 neliötä). Salin ilmanvaihto on mitoitettu 50 henkilölle.

Muistamme, että hygienia ja yhteinen turvallisuus on meidän jokaisen vastuulla:

– Mikäli olet matkustanut ulkomailla, edellytämme ulkoministeriön ohjeistuksen noudattamista ja testausta ennen tilaisuuksiimme osallistumista.
– Rauhoita eteistila eli anna aikaa saapuessasi myös muille tilaisuuteen osallistujille riisua kengät ja takki rauhassa eteiseen odottamalla vuoroasi turvaväli huomioiden vaikka käytävällä. Vastaavasti poistuessa salin puolella.
– Pese kädet saapuessasi ja poistuessasi tilastamme.
– Et voi osallistua tilaisuuksiin, mikäli sinulla on flunssan oireita.
– Pyri pitämään turvaväliä.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.