HAKU JATKUU 6.6. SAAKKA!

Launtaina 25.9. ja torstaina 14.10. käynnistyvissä koulutusohjelmamme ryhmissä on vielä vapaita paikkoja!
HAE NYT tai viimeistään 6.6. Täytämme paikat koulutusryhmiimme haastattelujen perusteella hakujärjestyksessä.

 

”Eilen taas päättyivät lähipäivät enkä voisi olla tyytyväisempi matkasta, jonka olen saanut tässä ohjelmassa käydä kohta kahden vuoden ajan.

Olen usein miettinyt miten hienon rakenteen Tommy, Carita ja Matias ovat rakentaneet. Kuinka tässä ohjelmassa voi turvassa ja rakkauden ympäröimänä aikuinen ihminen palata lapsuuteensa, nuoruuteensa, kipeisiin kokemuksiin ja rakentaa palalta hyvää nykyisyyttä. Miten aikuinen saa tutkia itseään ja löytää itsestään sitä mikä on totta. 

Miten tässä ohjelmassa saa opetella olemaan pienin askelin turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, aidompi oman valonsa ja varjonsa kanssa. Opetella olemaan ihmisenä ihmiselle tässä oikeassa elämässä. Ja silti olla edelleen erehtyvä, osaamaton, mutta tietoisempi omista varjoista.

Tämä ohjelma on paras ennakkoperintö, jonka jokainen vanhempi voi lapselleen tai jokainen aikuinen voi sisäiselle lapselleen antaa.”

Pauliina Flang, seksuaaliterapeutti, uusperheneuvoja, kirjailija

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.