HAKU JATKUU – syksyn ryhmissä vielä muutama paikka jäljellä

Syksyn kasvuohjelmien hakuaikaa on jatkettu – hae 24.6. mennessä mukaan, vain muutama paikka jäljellä!

Suositun kasvuohjelman uudet ryhmät aloittavat syksyllä 2024. Syksyn kasvuohjelmien ryhmissä on molemmissa vielä tilaa – sekä to-pe -ryhmässä, että viikonloppuryhmässä on muutama paikka jäljellä! Ole nopea ja hae nyt, haun jatkoaika loppuu 24.6.! Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua hakemuksen täytössä. Alta voit lukea yksinkertaiset ohjeet kasvuohjelmaan hakemiseen.

Katso aikataulut etukäteen sivuiltamme

Lähiopetusjaksot ovat kahden päivän mittaisia, noin kerran kuukaudessa järjestettäviä koulutuspäiviä. Yksi lähiopetusjaksoista on neljän päivän mittainen internaattijakso. Internaattijaksoa lukuunottamatta koulutus järjestetään Helsingissä.

Lähiopetuspäivämäärät löytyvät www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma -sivulta ”Lähiopetuspäivien aikataulut” -osiosta. Syksyllä alkavien ryhmien nimet ovat EKSI (5.9. alkava to-pe ryhmä) ja EFTA (19.10. alkava viikonloppuryhmä).

Hakuohjeet ja hintatiedot

Jatkettu hakuaika päättyy 24.6.2024. Hakijat valitaan ryhmään hakujärjestyksessä verkkohaastattelujen perusteella. Haastattelut ryhmään ovat jo käynnissä!

  • Laadi itsestäsi 2-3 sivun mittainen esittely otsikolla ”Kuka olin, kuka olen ja kuka tulen olemaan” ja tallenna se .pdf -muodossa.
  • Täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan laatimasi esittely
  • Saat henkilökohtaisen vastaanottovahvistuksen hakemuksesi saapumisesta meille muutaman päivän sisällä hakemuksesi saapumisesta ja kutsun verkkohaastatteluun.
  • Haastattelu maksaa 150 € (sis alv.) ja se maksetaan haastattelun yhteydessä. (Haastattelumaksu vähennetään koulutukseen hyväksyttyjen osalta ensimmäisestä maksuerästä. Haastattelumaksua ei palauteta).
  • Ohjelmaan valituilta henkilöiltä laskutetaan 500€ (sis alv.) opiskelupaikan vastaanottamisen vahvistamiseksi (vahvistusmaksua ei palauteta, mikäli jätät paikan täyttämättä). Sitoudut opiskelijaksemme vasta maksettuasi vastaanottomaksun.

Hakuprosessiin voit osallistua sitoumuksetta – lähetä siis hakemuksesi hyvissä ajoin varmistaaksesi paikkasi ryhmässä. Opiskelupaikan vastaanottomaksu hyvitetään haastattelumaksun tavoin ensimmäisestä koulutusmaksusta.

Kasvuohjelman hinta on 11.400€ (sis. alv.)
(HUOM! Syksyn kasvuohjelma on viimeinen vanhalla hinnalla toteutettava ohjelma, hinnat nousevat ensi vuonna aloittaville ryhmille.)

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.