HAKU PÄÄTTYY 16.5.2021

Tommy Hellsten -instituutin Ihminen tavattavissa -kasvuohjelmassamme itsetuntemus lisääntyy ja sen kautta ihminen muun muassa oppii ymmärtämään työkäyttäytymistään ja kykenee entistä paremmin tarkastelemaan suhdettaan työtovereihinsa ja/tai asiakkaisiin. 

Koulutuksemme tavoitteena on myös oppia ymmärtämään yksityiselämän ja työn välistä vuorovaikutusta. Pyrkimyksenämme on auttaa työntekijöitä ja johtoa voimaan ihmisinä hyvin ja näin vapauttamaan voimavarojaan luovuuteen ja työniloon.

Ihmisyyttä kunnioittava johtajuus, tiimityöskentely ja asiakaspalvelu synnyttävät työyhteisössä luottamusta. Kun ihminen on turvassa, hän vapautuu luovuuteen ja innovatiivisuuteen. Myös hänen työmotivaationsa paranee, kun hän uskaltautuu käyttämään voimavarojaan ja vahvuuksiaan koko työyhteisön parhaaksi. 

Turvallisen työyhteisön tuoma vapaudentunne parantaa arviointikykyä, mikä tuo selkeyttä strategiseen ajatteluun ja itsevarmuutta asiakaskontakteihin. 

 

Seuraavat Ihminen tavattavissa -kasvuohjelmamme ryhmät käynnistyvät:

– 25.9.2021 (lähiopetuspäivät lauantaisin ja sunnuntaisin) ryhmän nimi on PSI.
– 14.10.2021 (lähiopetuspäivät torstaisin ja perjantaisin) ryhmän nimi on OMEGA.

Molempien ryhmien lähiopetuspäivien aikataulut löytyvät ”aikataulut” -osiosta.
 

HAKU RYHMIIN ON AVOINNA 16.5.2021 SAAKKA!
 

Toimi näin:

1. Laadi itsestäsi 2-3 sivun mittainen esittely otsikolla ”Kuka olin, kuka olen ja kuka tulen olemaan” ja tallenna se .pdf -muodossa.

2. Täytä sähköinen hakemuslomake (linkki vähän alempana) ja liitä mukaan laatimasi esittely.

3. Saat vahvistuksen hakemuksesi lähettämisestä, hakemuksesi saapumisesta ohjelmaan sekä kutsun verkkohaastatteluun (käytämme haastateltaville maksutonta Zoom-verkkokokoustyökalua).  

4. Liity sinulle varattuna ajankohtana ohjeiden mukaan haastatteluun Zoomin kautta. Haastattelu maksaa 150 € (sis alv.) ja se maksetaan laskulla. (Haastattelumaksu vähennetään koulutukseen hyväksyttyjen osalta ensimmäisestä maksuerästä. Haastattelumaksua ei palauteta).

5. Ohjelmaan valituilta henkilöiltä laskutetaan 500 € (sis alv.) opiskelupaikan vastaanottamisen vahvistamiseksi. Sitoudut opiskelijaksemme vasta maksettuasi vastaanottomaksun.Vastaanottomaksu hyvitetään haastattelumaksun tavoin ensimmäisestä koulutusmaksusta (Vastaanottomaksua ei palauteta, mikäli et ota varaamaasi paikkaa vastaan). 

6. Hakuprosessiin voit osallistua sitoumuksetta – lähetä siis hakemuksesi hyvissä ajoin varmistaaksesi paikkasi ryhmässä.

7. Lähiopetuspäivien päivämäärät löydät ”Lähiopetuspäivien aikataulu” -osiosta.

8. Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse päätöksestä.

TÄYTÄ HAKEMUSLOMAKE TÄSTÄ

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.