KASVUOHJELMAMME SEURAAVA RYHMÄ KÄYNNISTYY 23.4.2020

Aloittaisitko alusta itsesi kanssa? Muutos on mahdollinen. Ihminen tavattavissa -kasvuohjelma on itsetuntemuksen ja tietoisuuden syventämiseen keskittyvä koulutusohjelma. Koulutus lisää tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä parantaa psykologisten prosessien ymmärtämistä sekä itsessä, että muissa ihmisissä.  

 

Kasvuohjelmaamme sisältyy kahden vuoden aikana 16 lähiopetusjaksoa. Lähiopetusjaksot ovat kahden päivän mittaisia noin kerran kuukaudessa järjestettäviä koulutuspäiviä. Yksi lähiopetusjaksoista on neljän päivän mittainen internaattijakso. Internaattijaksoa lukuunottamatta koulutus järjestetään Helsingissä.

Kasvuohjelmaamme valitaan hakemusten perusteella maksimissaan 16 opiskelijaa/ryhmä. Keskeisin pääsyvaatimus on halu kasvaa ihmisenä ja kehittää henkilökohtaisia ihmissuhdetaitoja sekä pyrkimys onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään.

Lähiopetuspäivät löytyvät www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma -sivulta Lähiopetuspäivien aikataulut -osiosta. Nimeämme koulutusryhmämme kreikkalaisten aakkkosten mukaan. YPSILON -koulutusryhmäme (lähiopetuspäivät torstaisin ja perjantaisin) on siirretty alkamaan 23.4.2020. Voit tiedustella mahdollisia vapaita opiskelijapaikkoja ryhmästä alkamisajankohtaan saakka: info@ihminentavattavissa.fi

YPSILON -koulutusryhmäämme ohjaavat: koulutusjohtajamme, psykologi Mathias Hellsten ja Ihminen tavattavissa -terapeutti, seksuaaliohjaaja Maria Drockila.

2-vuotisen koulutuksemme hinta on 11.400€ (sis. alv).

Näiltä videoilta voit katsoa opsikelijoidemme kokemuksia koulutuksestamme:
Essin tarina: https://youtu.be/lwchaHkKNiU
Marjon tarina: https://youtu.be/S9CEieTydio
Vesan tarina: https://youtu.be/plM9QVwRX5g
Villen tarina: https://youtu.be/cOdT7XNV3Io
Lorenzin tarina: https://youtu.be/1lvTlNBr9Y4
Ullan tarina: https://youtu.be/7LcdQNISJSM

Lisätietoja: info(at)ihminentavattavissa.fi

Täytä sähköinen hakemuslomake tästä

”Koulutuksen myötä sain niin ikään laajan tukiverkoston, joka koostuu upeista persoonista, vastuullisista aikuisista. Tukiverkoston, jonka puoleen voin kääntyä missä tahansa asiassa. Koulutus on siis kokonaisuudessaan vaikuttanut tapaani elää, olla yhteydessä itseeni ja toisiin. Olen ihan toisella tavalla läsnä missä tahansa vaikutankin; työryhmän vetäjänä, ystävänä, parisuhteessa, tanssiparketilla tai terapiasessiossa. Tällä hetkellä elän kaikin puolin tasapainoista ja hyvää, omannäköistäni elämää.”

Tiina Tuomikoski, laatupäällikkö

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.