Näin toimimme mikäli KORONA rajoittaa lähiopetuspäiviemme järjestämistä

Mikäli THL suosittaa kokoontumisrajoituksia alle 20 henkilön ryhmälle, keskeytämme lähiopetuspäivät. Lähiopetuspäivien keskeytyksen aikana, järjestämme verkkotapaamisia koulutusryhmittäin aiemmin suunniteltujen koulutuspäivien ensimmäisenä aamuna. Järjestämme tarvittaessa myös verkkoluentoja ja vertaistapaamisia kaikille ohjelmassa keskeytyksen aikana opiskeleville yhdessä.

Mahdollinen lähiopetuspäivien keskeytys ei vähennä koulutusohjelmamme lähiopetuspäivien kokonaismäärää, vaan pitämättömät koulutuskerrat siirtyvät koulutusohjelman loppuun. Korona siis mahdollisesti pidentää opiskeluaikaa keskeytyksen verran ja koronasta johtuvan mahdollisen keskeytyksen aikana tuottamamme palvelut eivät lisää koulutuksemme kokonaiskustannusta opiskelijoillemme, vaan tarjoamme ne maksutta tukemaan kasvuprosessia keskeytyksen aikana.

HUOM. Koulutustilamme ja ilmanvaihto koulutussalissa on suunniteltu 50:lle henkilölle. Ryhmäkoko koulutuksessamme on maksimissaan kouluttajineen 18 henkilöä. Tila mahdollistaa turvavälien pitämisen ja järjestämme siivouksen jokaisen koulutusryhmän jälkeen. Tilassamme on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Haku syksyn koulutusryhmiin päättyy 31.8. Hakuohjeet löytyvät täältä: www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.