Onnea uudet Ihminen tavattavissa -terapeutit!

Paljon onnea uusille terapeuteillemme – tänä vuonna valmistui 13 uutta Ihminen tavattavissa-terapeuttia (kuvassa heistä 10). Nyt ITT-terapeutteja® on yhteensä jo 113!

Tuoreet terapeuttimme ovat käyneet pitkän ja vaiherikkaan matkan – terapiakoulutuksen opinnot ovat laajuudeltaan 120op ja sisältävät 100 tuntia henkilökohtaista terapiaa sekä 100 tuntia terapiatyön harjoittelua. Koulutuksen aikana tutustutaan myös eri terapiasuuntauksiin ja -menetelmiin, sekä opiskellaan psykologisia ilmiöitä. Uurastus palkittiin, kun kaikki valmistuneet terapeutit pääsivät juhlistamaan saavutustaan alumni-tapahtumassamme kesäkuun alussa. Paljon onnea vielä te upeat terapeutit!

Ihminen tavattavissa kasvuohjelma on ensimmäinen askel matkalla kohti ITT-terapeutiksi® valmistumista. Syksyllä kasvuohjelman ryhmiä aloittaa kaksi, joissa molemmissa vielä muutama paikka vapaana – haku ryhmiin päättyy 24.6.! Lue lisää kasvuohjelmasta ja täytä hakemus nyt nettisivuillamme. Tervetuloa elämäsi matkalle!

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.