ONNEA!

Terapeuttejamme on nyt 100! Suurenmoiset onnittelut ja menestystä merkitykselliseen työhönne terapeutteinamme tänä keväänä valmistuneille 13 uudelle terapeutillemme!

”Onhan se huikeaa kun vielä yli viiskymppisenä miehenä tutustuu itseensä ja oppii et on olemassa muitakin tunteita kuin ”hyvä fiilis”. Ja ihan pieni lisä elämään ei ole sekään, että on uskaltautunut tuntemaan rakkautta ja myös vastaanottamaan sitä.”

”Joku kysyi: lähtisitkö uudelleeen ja hetken mietin: Lähtisin! Niin paljon sain tältä matkaltani!”

”Mahtava fiilis! Vaikka teen päätyökseni musiikkia ja teatteria, jatkan myös opintojani sekä asiakkaiden vastanottamista pienissä määrin. Olen huomannut opintien tuovan elämään todella paljon syvyyttä ja merkityksellisyyttä.”

”Kun en enää paennut kipua – tunteitani, vaan suostuin kohtaamaan ne, tietoisuus itsestäni ja mielen rakenteista on kasvanut ja tänä päivänä voin kiittää kaikista kokemistani asioista. Luottamus elämään ja johdatukseen on vahvistunut, pystyn elämään läsnäolevasti turvassa tässä hetkessä itselleni ja muille.”

”Mutkamatka minuuteen ja merkitykseen jatkuu, vaan nyt jatkan sitä Ihminen tavattavissa -terapeuttina ja psykodraamaohjaajana. Valtavan kiitollinen olo eilisestä juhlasta ja nyt taitetusta taipaleesta.”

”Olen äärimmäisen iloinen, kiitollinen ja ylpeä siitä että, olen taapertanut rohkeasti ja avoimesti neljä vuotta kohti itseäni ja omaa sisintäni.

Olen etsinyt vastauksia, tutkinut menneisyyttäni. Katsonut peilistä kuvastuvaa pientä pellavapäistä poikaa syvälle silmiin. Olen vastuullisena aikuisena kertonut pojalle, että ei tarvitse olla enää vihainen, olen yrittänyt opetella vastaanottamaan rakkautta.

Olen kompastellut ja kaatunut, noussut ja jälleen löytänyt itseni pelokkaana, rähmällään lähtöpisteestä. Olen ymmärtänyt olevani heikko ja hauras, tarvitseva ja herkkä.”

HAKU syyskuussa aloittaviin koulutusryhmiimme on käynnissä! Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät sivulta: www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.