Ota askel muutokseen!

Ota askel muutokseen. | Pian alkavissa koulutusryhmissämme on vielä muutamia vapaita opiskelijapaikkoja jäljellä. Jatkettu hakuaika päätyy 14.2. | Tommy Hellsten -instituutti on järjestänyt läsnäolo- ja kohtaamistaitojen koulutusta jo vuodesta 2007 alkaen.

 

”Ihminen tavattavissa -koulutus haastoi minut ensimmäistä kertaa astumaan järjen ja tiedon alueelta tunnemaailmaan. Tutustuminen tunteisiin avasi ainutlaatuisella tavalla ymmärryksen siitä, mitä lukemani ’tieto’ omalla kohdallani tarkoitti. Suostumalla kokemaan vaikeitakin tunteita olen ensimmäistä kertaa elämässäni saanut kosketuksen siihen, millaisia asioita ja ristiriitoja kätkeytyy toistuvien ongelmien ja ajatus-mallien alle. Siltä pohjalta minussa on herännyt kiinnostus myös isompia kysymyksiä kohtaan: Millainen ihminen olen todellisuudessa? Mitkä ovat todelliset tarpeeni ja tunteeni? Miten koen itseni ryhmässä? Millaiset vuorovaikutustaidot minulla on? Mistä käsin olen tehnyt valintoja elämässäni? Osaanko vetää rakentavia rajoja?  Ja mikä tärkeintä: Elänkö itseni näköistä elämää?”

Paula Hohti-Erichsen, professori

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.