Ryhmä surun ja menetyksen kohdanneille

”Menetys voi tulla äkkiä ja odottamatta, jolloin se mullistaa aina elämän. Tämä ryhmä tarjoaa kahden kuukauden mittaisen ankkuroinnin turvasatamaan sekä kannustaa voimavarojen, toivon ja mahdollisuuksien käyttöönottoon jatkossa”, sanovat Leila ja Jaana toivottaessaan osallistujat lämpimästi tervetulleiksi ryhmään.

 

Syksyn ensimmäinen ”Ryhmä surun ja menetyksen kohdanneille” alkaa 8.9 Helsingissä. Ryhmä on suunnattu ihmisille, jotka haluavat käsitellä kohtaamaansa menetystä ja surua, jottei patoutunut suru aiheuta fyysisiä ja psyykkisiä oireita ja toisaalta estä elämästä täysipainoista elämää. Samalla tämä on mahdollisuus menetyksen kokeneille kuulua voimaannuttavaan vertaistukiryhmään, joka lisää turvallisuutta ja itseluottamusta sekä ymmärrystä omaan elämäntilanteeseen. 

Ryhmän ohjaajina toimivat Ihminen tavattavissa -terapeutit Leila Perälahti ja Jaana Toikkanen. Leila on toiminut mm. pitkään saattohoidon vapaaehtoisena tukemassa potilaita ja heidän läheisiään. Jaana on ratkaisukeskeisenä työnohjaajana kulkenut myös monien ihmisten rinnalla heidän kohdatessaan muutoksia ja menetyksiä elämässään.

Aika: tiistaisin 8.9., 15.9., 22.9., 29.9., 6.10., 13.10. ja 10.11.

Kello: 17.30 – 20.30

Paikka: MindFaculty, Temppelikatu 14, Helsinki

Hinta: 475€

Ilmoittautumiset: 2.9. mennessä ryhmän ohjaajille:
Jaana Toikkanen: jaana.toikkanen@welho.com puh. 040-7220 920 tai
Leila Perälahti: peralahtileila@gmail.com puh. 0500-798 528

Ryhmä järjestetään koronarajoituksia noudattaen. Pieni ryhmäkoko (max. 8 osallistujaa) mahdollistaa turvavälien toteutumisen.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.