Ryhmämme miehille ja taiteilijoille marraskuussa 2019

Kaipaatko kohtaamista tai keskustelua vertaisesi kanssa? Ryhmä miehille Helsingissä ja  työnohjauksellinen viikonloppu taiteilijoille Porvoossa.

 

MIES

Tällä kurssilla miehet tutustutetaan käytännönläheisesti ajatusten, tunteiden ja tarpeiden maailmaan miesohjaajan johdolla ja miesten kesken. Ohjaaja käy läpi kevyesti teoreettista keskustelua aiheista, mutta painopiste on keskinäisillä keskusteluilla ja jakamisella. Tässä ryhmässä tutustutaan syvemmin itseensä sekä opetellaan puhumaan ja jakamaan omia ajatuksia ja tunteita toisille. Tarkoitus on, että tämän kurssin jälkeen mies on saanut uusia näkökulmia, oivalluksia ja ihan konkreettisia työkaluja arjessa paremmin jaksamiseen, itsensä ilmaisemiseen sekä vuorovaikutukseen toisten ihmisten, niin miesten kuin naisten, kanssa.

Ajankohta: 13.11, 20.11, 27.11, 4.12 ja 11.12.2019
Kello: 18:00-21:00 
Paikka: Temppelikatu 14 A 2, HELSINKI
Ohjaaja: Ihminen tavattavissa -terapeutti Aku Hentilä
Hinta: 250€ (+alv)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: aku@mindfaculty.fi tai 050-5844099
 

TAITEILIJA

Tervetuloa taitelijoille räätälöityyn työnohjaukselliseen viikonloppuun, pysähtymään luovuuden äärelle sekä voimautumaan luottamuksellisessa vertaisryhmässä! Ryhmän koko on 6–10 hlöä. Työskentelyssä hyödynnetään keskustelujen lisäksi toiminnallisia menetelmiä. Taiteilijuuden edellyttämän herkkyyden ja kokonaisvaltaisuuden vuoksi, saranakohdat voivat horjuttaa toimintakykyä ja lamauttaa luovuutta. Myös muuttumattomuus saattaa kasvaa taakaksi. Yksityiselämän ja ammatillisen julkisuuskuvan ristiaallokossa ei aina ole helppo luovia. Virtaava prosessi on taiteilijan keskeinen voimavara. Muutoksen mullassa muhii uuden itu. Saranakohdista aukeaa ovi uuteen luovuuteen.

Ajankohta: La 23.11. klo 10–17 ja su 24.11. klo 10–16
Paikka: Taukola, Sikosaarentie 239, 06100 Porvoo
Ohjaajat: Ihminen tavattavissa -terapeutti, psykodraamaohjaaja Tiina Tuomikoski ja työnohjaaja, psyko- ja sosiodraamaohjaaja Tuomas Hannikainen
Hinta: 290 € + alkuhaastattelu 50 € (sis. alv.). Osallistujille suositellaan kurssin jälkeen kahta yksilövalmennusta tarjoushintaan 2×75 € (sis. alv.)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: tuomas.hannikainen@iki.fi tai tiinatuomikoski@hotmail.com

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.