SYKSYN KOULUTUSRYHMISSÄ VIELÄ TILAA!

Ihminen tavattavissa -koulutuksemme on paitsi koulutusohjelma, myös yhteisö, johon koulutuksen lisäksi voi halutessaan kuulua, löytää samanhenkisiä ystäviä ja läheisiä, jossa on hyväksyvä ilmapiiri ja lupa psykologiseen kasvuun.

 

Kasvuohjelmamme vaikuttavuus perustuu eri terapiasuuntausten ja toiminnallisten menetelmien integrointiin ja kokemukselliseen oppimiseen. Jokaisella koulutusryhmällä ja jokaisella opiskelijallamme on omat henkilökohtaiset kehityshaasteensa, jotka ammattitaitoiset kouluttajamme kykenevät huomioimaan.

Haku syksyllä (25.9. ja 14.10.) käynnistyviin koulutusohjelmamme ryhmiin on avoinna 1.8. saakka. Molemmissa aloittavissa ryhmissämme on vielä muutamia vapaita paikkoja.

– 25.9.2021 (lähiopetuspäivät lauantaisin ja sunnuntaisin) ryhmän nimi on PSI.
– 14.10.2021 (lähiopetuspäivät torstaisin ja perjantaisin) ryhmän nimi on OMEGA.

 

Hakuohjeet löydät täältä: www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma

 

Toimistomme on suljettu kesäloman ajan ja vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisestiviimeistään 2.8. (lähettäessäsi hakemusta, et saa automaattisesti vastausta hakemuksen saaapumisesta). Valitsemme hakijat koulutusryhmiin hakujärjestyksessä haastattelujen perusteella.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.