Toimistomme on suljettu 1.7.-2.8.2020

Haku syksyllä käynnistyviin ryhmiin on avoinna myös lomaillessamme 1.7.-2.8.2020. Viimenen hakupäivä syksyn ryhmiin on 9.8. sunnuntai. Valitsemme opiskelijat 1.10. ja 26.10. alkaviin ryhmiimme hakujärjsteyksessä haastattelujen perusteella. Haastattelemme kaikki hakijat verkon välityksellä. Haastattelut jatkuvat viikosta 32 alkaen. 
 

Kiitos kuluneesta lukuvuodesta kouluttajillemme ja koulutusharjoittelijoillemme. Kiitos myös teille upeat nykyiset opiskelijamme ja syksyllä aloittavat opiskelijamme, joka olette rohkaistuneet valitsemaan psykologisen kasvun tien ohjelmassamme. Ja teille huikeat koulutuksestamme valmistuneet ja syyskuussa todsituksensa saavat terapeuttimme, jotka teette työtänne ihmisyyden ja rakkauden arvoilla. Lämmin kiitos myös teille blogiemme lukijat ja sosiaalisen median seuraajamme, jotka jaatte yhteisen arvomaailman kanssamme. Elokuussa tavataan!

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.