Viimeinen hakupäivä 15.9.2020!

Tommy Hellsten -instituutti on järjestänyt läsnäolo- ja kohtaamistaitojen koulutusta jo vuodesta 2007 alkaen. Ihminen tavattavissa -kasvuohjelmaamme sisältyy kahden vuoden aikana 16 lähiopetusjaksoa, vertaisryhmätyöskentelyä ja itsenäistä opiskelua. Koulutuksemme voi suorittaa työn ohessa.

Lähiopetusjaksot ovat kahden päivän mittaisia noin kerran kuukaudessa järjestettäviä koulutuspäiviä. Yksi lähiopetusjaksoista on neljän päivän mittainen internaattijakso  Internaattijaksoa lukuunottamatta koulutus järjestetään Helsingissä. Lähiopetuspäivät löytyvät www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma -sivulta Lähiopetuspäivien aikataulut -osiosta.

1.10. aloittavan koulutusryhmän nimi on ”FI” ja ryhmää ohjaavat koulutusjohtajamme, psykologi Mathias Hellsten ja kouluttajamme, Ihminen tavattavissa -terapeutti, hahmoterapeutti ja TRE-ohjaaja Marika Lehtimäki. Ryhmän lähiopetuspäivät järjestetään torstaisin ja perjantaisin. Ryhmässä on kaksi vapautunutta paikkaa.

26.10. aloittavan koulutusryhmän nimi on ”HEETA” ja ryhmää ohjaavat psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko Leena Tåg ja Ihminen tavattavissa -terapeutti, skeematerapeutti Mikko Rothfors. Ryhmän lähiopetuspäivät järjestetään maanantaisin ja tiistaisin. Ryhmässä on vielä vapaita paikkoja.

Jatkoimme hakuaikaa lokakuussa aloittaviin ryhmiin 15.9.2020 saakka.

HAKUOHJEET ja HINTATIEDOT

– Laadi itsestäsi 2-3 sivun mittainen esittely otsikolla ”Kuka olin, kuka olen ja kuka tulen olemaan” ja tallenna se .pdf -muodossa.
– Täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa www.ihminentavattavissa.fi ja liitä mukaan laatimasi esittely
– Saat vastaanottovahvistuksen sekä hakemuksesi lähetyksestä että saapumisesta meille sekä kutsun haastatteluun Helsinkiin.
– Tule sinulle varattuna ajankohtana haastatteluun. Haastattelu maksaa 150 € (sis alv.) ja se maksetaan haastattelun yhteydessä. (Haastattelumaksu vähennetään koulutukseen hyväksyttyjen osalta ensimmäisestä maksuerästä. Haastattelumaksua ei palauteta).
– Ohjelmaan valituilta henkilöiltä laskutetaan 500€ (sis alv.) opiskelupaikan vastaanottamisen vahvistamiseksi. Sitoudut opiskelijaksemme vasta maksettuasi vastaanottomaksun.

Hakuprosessiin voit osallistua sitoumuksetta – lähetä siis hakemuksesi hyvissä ajoin varmistaaksesi paikkasi ryhmässä. Vastaanottomaksu hyvitetään haastattelumaksun tavoin ensimmäisestä koulutusmaksusta.

Kasvuohjeman hinta on 11.400€ (sis. alv.)

LISÄTIETOJA

www.ihminentavattavissa.fi
info(at)ihminentavattavissa.fi

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.