Teemu Tuuli, tehtaanjohtaja

Ihminen tavattavissa

Opiskelijoiden kertomaa

Enpä olisi joskus arvannut, että minä vaellan läpi tällaisen polun.

Että minä mahtuisin samaan lauseeseen, kun puhutaan psyyken rakenteesta lapsen kehityksessä, psykosynteesistä, masennuksen teoriasta, hahmoterapiasta, autenttisesta liikkeestä, TRE:stä, addiktioista, häpeästä, psykodynaamisesta teoriasta, osapersoonallisuuksista, kriisi- ja traumateoriasta, narratiivisesta teoriasta, skeematerapiasta, psykiatriasta, ratkaisukeskeisestä teoriasta, narsismista…

Ja noiden lisäksi kaksi ensimmäistä vuotta kokemuksellisen työskentelyn kautta syväsukellusta omaan itseen. Mutta olen sellaisen polun nyt käynyt – aivan itseni takia! Neljä lukukautta, noin kolme ja puoli vuotta olen siis käyttänyt omaa aikaani Ihminen tavattavissa -koulutuksessa, koulutuspäivien välissä noista kevyistä aiheista kirjoja tenttien. Enkä kadu hetkeäkään, vaikka polku on ollut raskas ja työläs. Minä voin nimittäin nyt paremmin kuin koskaan tähän mennessä, en tunne enää rinnassani outoa puristusta, se ei siis oikeasti ole osa minua. Uskallan sanoa, että tiedän nyt, kuka olen. Ja haistan, maistan, tunnen, kuulen, aistin ja näen kaiken ympärilläni aivan erilailla!

Suuret kiitokset kouluttajille sekä näille huikeille kanssamatkaajille, teillä on aina tärkeä paikka minussa.

– Teemu Tuuli, tehtaanjohtaja

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.