Tommy Hellsten

”Ole vain se joka olet, sillä se sinä olet joka tapauksessa.”

Terapiapalvelut

Ihminen tavattavissa -terapeutit ITT® ovat terapia-alan ammattilaisia, jotka kohtaavat asiakkaansa ihmisinä eivät ammattiroolinsa takaa.

Terapeuttiemme inhimillisyys perustuu koulutuksemme kahteen ensimmäiseen koulutusvuoteen. Kasvuohjelmassa jokainen tuleva terapeutti kohtaa oman heikkoutensa ja haavoittuvuutensa. Henkilökohtaisen prosessinsa kautta hän oppii ymmärtämään ja kunnioittamaan myös muiden ihmisten tarvetta henkiseen kasvuun. 

Ihminen tavattavissa -terapeutiksi ITT® valmistuakseen terapeuttimme opiskelevat kasvuohjelman lisäksi noin kaksi vuotta terapiakoulutuksessamme, joka esittelee syvemmin eri terapiasuuntauksia ja antaa teoreettisen pohjan ammatissa työskentelylle. Lopputyön lisäksi terapiakoulutuksessamme edellytetään 100 tuntia omaa terapiaa ja saman verran terapiatyön harjoittelua.

Psykologinen kehitys, jota tuetaan terapeuttisella työllä, tapahtuu jokaisella henkilökohtaisella tavalla ja vauhdilla. Ammattitaitoinen terapeutti kunnioittaa asiakkaan omaa prosessia ja kykenee arvioimaan asiakassuhteen luottamusta sekä kehityksen kulkua. Autamme mielellämme sinua löytämään omaan tarpeeseesi soveltuvan terapeutin. 

Koulutuksestamme valmistuneiden terapeuttien vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n korvattavien palveluiden piiriin. Terapeuttiemme vastaanotosta ei jää merkintää asiakastietojärjestelmiin.

Asiakaspalvelustamme voit aina tarkistaa onko ammattinimikettämme käyttävä Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT® suorittanut opintonsa koulutusohjelamassamme. Vain koulutuksemme hyväksytysti suorittaneilla terapeuteilla on lupa käyttää meille rekisteröityä ammattinimikettä.

Ihminen tavattavissa -terapeuttejamme löydät myös Väestöliiton terapiapalveluista: https://vaestoliitonterapia.fi/terapiamuodot/ihminen-tavattavissa-terapia/

APUA HETI – puhelinterapeuttimme palvelevat ilman ajanvarausta viikon jokaisena päivänä kellonajasta tai juhlapyhistä riippumatta numerossa 06000-4114 (puhelun hinta on 2,38 €/min + pvm/mpm).

Hae terapeuttia tai harjoittelijaa

Hae terapeutit

 • Siiri McDonagh

  Ammatti
  Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija
  Olen vahvasti lempeä, elämänkokemusta omaava, turvallinen ja huumorintajuinen terapeutti. Työskentelen voimavarakeskeisesti ja tuen jaksamista yksilöllisesti ja pitkäjänteisesti. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja ohjaan myös ryhmiä vuosikymmenten kokemuksella käyttäen ryhmissä osin toiminnallisia menetelmiä, joihin olen kouluttautunut.

  Taustani livemusiikkialan artistimanagerina sekä koulutukseni mielenterveys-, kriisi ja päihdetyöhön sekä Ihminen tavattavissa-terapeutiksi tekee minusta monipuolisen auttajan. Olen saanut erittäin hyvää palautetta varsinkin ihmisläheisestä työotteestani.

  Otan vastaan Savotta-talossa Kotkassa.

  #voimavarat ja jaksaminen
  #psykologinen kasvu
  #vuorovaikutustaidot ja kommunikaatio

  #julkisen työn haasteet
  #esiintyvät taiteilijat
  #julkisuus ja identiteetti

  #masennus ja ahdistuneisuus
  #riippuvuuskäyttäytyminen
  #pelkotilat ja turvallisuushakuisuus
  #kriisit, menetykset ja toipuminen

  #omaishoitajat
  #mielenterveysongelmat perheessä
  #narsismi perheessä
  #voimakas hengellisyys perheessä
  #eroprosessi perheessä
  Paikkakunta
  Kotka
  Työskentelykieli
  suomi, englanti

 • Toni Mikkola

  Ammatti
  Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija
  Olen kotkalainen kolmannen vuoden terapeuttiopiskelija ja aloitan harjoitteluni valmistuen keväällä -24.

  Kuvailisin itseäni suoraselkäisenä, luotettavana ja siten turvallisena ihmisenä, jolle rehellisyys, ja tarkkaavainen kuunteleminen ovat voimavaroja. Opinnoissa ja omassa psykologisessa kasvussa tärkeitä teemoja ovat olleet häpeä, sosiaalinen jännittäminen ja läheisriippuvuuden oirekirjo.

  Otan vastaan Kotkassa Savotta-talossa.
  Paikkakunta
  Kotka
  Työskentelykieli
  suomi