Yrityksemme

Tommy Hellsten -instituutti on järjestänyt terapeuttisen työn ja yhteisöllisen valmentamisen ammatiin ja ammatilliseen lisäkoulutukseen tähtäävää läsnäolo- ja kohtaamistaitojen koulutusta vuodesta 2007 alkaen. Koulutuksesta valmistuneet toimivat Ihminen tavattavissa -terapeutteina tai aiemmassa ammatissaan myös kohtaamistaitojen ammattilaisina.

Tommy Hellsten -instituutin omistaa vuonna 1991 perustettu perheyritys Addicta Oy Ab. Addicta Oy Ab  perustettiin hoitamaan Tommy Hellstenin kustannussopimuksia sekä terapia- ja tilausluentotoimintaa Virtahepo olohuoneessa -teoksen ilmestymisvuonna.

Vuonna 2007 yritys käynnisti koulutusohjelman, jonka tarkoituksena on vaalia nyky-yhteiskunnassa uhanalaiseksi joutunutta ihmisyyttä. Ainutlaatuinen koulutuskonsepti perustuu Tommy Hellstenin yli 30 vuoden elämäntyöhön ja tarpeeseen siirtää hänen osaamisensa tuleville sukupolville. 

Koulutusohjelman kouluttajana toimi vuoteen 2017 saakka Tommyn rinnalla hänen edesmennyt puolisonsa, psykosynteesiterapeutti Carita Hellsten. Ohjelman koulutusjohtajana toimii Tommyn vanhin poika, psykologi Mathias Hellsten ja kouluttajana Tommy Hellstenin sisar, psykosynteesiterapeutti, symbolidraamaohjaaja Chris-Marie Hellsten-Törnroos. Koulutus- ja liiketoiminnallista osaamista hankitaan myös perheen ulkopuolelta.

Ihminen tavattavissa -ohjelma on koulutusohjelma, josta valmistuneet tarjoavat nyt jo valtakunnallisesti terapiapalveluja - ja työyhteisöpalveluja. Ohjelmasta valmistuneiden terapeuttien palvelut madaltavat avun hakemisen kynnystä sekä tukevat ihmisiä ja työyhteisöjä sisäiseen kasvuun ja oman identiteetin löytymiseen.

Tommy Hellsten on Loviisassa vuonna 1951 syntynyt teologi, seniormentor, kouluttaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut liki kolmekymmentä elämäntaidollista menestysteosta, joista tunnetuimpia ovat Virtahepo olohuoneessa (1991), Ihminen tavattavissa (1996) ja Saat sen mistä luovut (2000). Viimeksi mainittu kirja on ilmestynyt pohjoismaiden lisäksi Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä lukuisissa muissa maissa. Tommy Hellstenin uusin teos Enää en pelkää, julkaistiin elokuussa 2019.

Tästä linkistä Tommy Hellstenin kotisivulle ja kirjakauppaan.