79. Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT® on valmistunut!

Ihminen tavattavssa -terapeutti ITT® on suorittanut sekä Ihminen tavattavissa -kasvuohjelman että – terapiakoulutuksen (120 op) ja valmistunut terapeutin ammattiin. Hänellä on valmiudet ihmisen kasvua ja eheytymistä tukevaan ammatilliseen toimintaan. Koulutuksen suorittaneella on oikeus käyttää nimikettä ”Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT®.

79. terapeutiksemme valmistunut Reeta Itävirta laati kirjallisen lopputyönsä (10 op.) otsikolla: ”Äiti on nyt vähän väsynyt – Matkani uupumuksen keskeltä uupumuksen ennaltaehkäisijäksi”. Valmistuneiden terapeuttiemme julkaistuja lopputöitä löydät sivultamme: Terapiakoulutuksen lopputöitä

ONNEKSI OLKOON terapeuttimme Reeta Itävirta, InsideOut Therapy Oy!
www.insideouttherapy.fi

 

InsideOut Therapy Oy:n terapeutit ovat monipuolisesti koulutettuja terapia-alan ammattilaisia. Heidän joukoissaan on ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja, Ihminen tavattavissa -terapeutteja ITT®, psykoterapeutti sekä työnohjaajia. Erilaisista koulutuksista huolimatta InsideOut Therapy Oy:n terapeutteja yhdistää samankaltainen arvopohja terapian tekemiselle ja asiakkaan kohtaamiselle – halu olla ihmisiä ihmiselle, aidon läsnäolon ja kuuntelun kautta. 

Terapiaprosessin voi aloittaa ilman aikaisempaa hoitohistoriaa tai lääkärin lähetettä. InsideOut Therapy ei tee Kela-korvattavaa psykoterapiaa. Terapiaprosessit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Silloin, kun tarvitaan kokonaisvaltaisempaa hyvinvoinnin tukea, asiakas voidaan ohjata muihin terveydenhoidon palveluihin.

Terapiakäynneistä InsideOut Therapyn vastaanotolla ei jää merkintää asiakastietojärjestelmiin. InsideOut Therapyn ajanvarausjärjestelmään kirjataan vain asiakkaan nimi ja sähköpostiosoitte – ei sosiaaliturvatunnusta.  Terapeutit tekevät muistiinpanoja vain oman työskentelynsä tueksi, mutta eivät kirjaa koskaan asiakkaan henkilökohtaisia asioita nimen yhteyteen.

Terapiaprosessin kesto sovitaan yhdessä terapeutin kanssa. Prosessi voi olla kaikkea ihan muutaman terapiakäynnin ja useamman vuoden prosessin väliltä, asiakkaan tarpeen mukaan.

TERVETULOA TERAPIAAN!
www.insideouttherapy.fi

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.