ONNEKSI OLKOON upeat, ahkerat opiskelijamme neljän vuoden opinnoistanne!

Terapiakoulutusryhmämme OMIKRON-PI on nyt päättänyt opintonsa lähiopetusjaksojensa osalta. Meillä on siis jälleen 9 uutta, pian valmistuvaa Ihminen tavattavissa -terapeuttia ITT®. He viimeistelevät vielä lopputöitään ja ottavat vastaan tarvittavan määrän terapiaharjoitteluasiakkaita.

 

Ihminen tavattavissa -terapiakoulutuksen (120 op.) erityispiirre on, että henkilökohtaisen psykologisen kasvuprosessin myötä terapeuttimme oppivat ymmärtämään ja kunnioittamaan myös muiden ihmisten ihmisyyttä ja tarvetta henkiseen kasvuun.

Koulutuksessamme syntynyt terapeuttien yhteisö on opiskelujenkin jälkeen elävä ja tukee yhteisön jäseniä ammatillisesti. Kenenkään ei tarvitse tehdä työtään yksin! Terapiakoulutuksemme pohjakoulutusvaatimus on Ihminen tavattavissa -kasvuohjelma.

Terapeuttiemme vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n osittain korvattavien palveluiden piiriin. Vastaanotosta ei jää merkintää asiakastietojärjestelmiin.

Terapeuttimme toimivat 42:lla paikkakunnalla Suomessa ja myös verkkoyhteyden välityksellä. Yhteystiedot löydät sivultamme: https://ihminentavattavissa.fi/terapia

Ensi keväänä 19.2. ja 28.3.2022 käynnistyvien koulutusryhmiemme HAKU PÄÄTTYY 30.11.! Hae pian, täytämme paikat marraskuussa käynnistyvien haastattelujen perusteella hakujärjestyksessä.

Lisätietoja koulutuksestamme löydät täältä: www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.