VARAA AIKA VASTAANOTOLLEMME

Tervetuloa terapeuttiselle vastaanotolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

​Oletko joskus miettinyt voisiko terapeuttinen keskustelu olla sinulle sopiva tapa järjestellä omia ajatuksiasi, tunnistaa tunteitasi tai ihmetellä elämän ilmiöitä? Tarjoammme matalan kynnyksen terapeuttisia palveluja ilman lähetettä. Ihminen tavattavissa -koulutusohelastamme valmistuneet mentorit ja ohjelmamme mentorharjoittelijat ottavat vastaan asiakkaita eri puolilla suomea. Käynnistäsi mentorimme tai mentorharjoittelijamme luona ei jää jälkeä kansallisen terveydenhuollon rekisteriin.

 

Mentoroinnista voi saada tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

10 vuotta sitten perustettiin Ihminen tavattavissa -ohjelma, josta on valmistunut 49 Ihminen tavattavissa -mentoria. Tommy Hellsten perusti ohjelman, että jokaisella olisi mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi. Ihminen tavattavissa -mentorit koulutetaan Tommyn kirjoista tutun arvomaailman pohjalta ja hyödyntäen integratiivisesti useita arvomaailmaa tukevia teorioita. Koulutus kestää neljä vuotta.

Mentorimme tekevät valmistuttuaan terapeuttista työtään itsenäisinä ammattinharjoittajina osa- tai kokoaikaisesti. Harjoittelijamme opiskelevat ohjelmassa viimeistä lukuvuottaan. Mentoreitamme on lähes koko suomen alueella.

 

Ajanvarausyhteystiedot löytyvät tästä.

Palveluistamme ei saa Kelan avustusta. Vastaanotollemme ei tarvitse lähetettä.

Ohjelmamme toimipiste sijaitsee osoitteessa Rikhardinkatu 2, Helsinki.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.