Ihmiset ympärillämme

Olen käynyt yksilöterapiassa ja se oli minulle hyvä ja toi elämääni paljon vakautta niissä elämäntilanteissa. Reilu kaksi vuotta sitten pohdin, että tarvitsen jotakin missä voin löytää itseni syvemmin. En tiennyt miten tai missä. Onni oli, että lähdin mukaan Ihminen tavattavissa -kasvuohjelmaan.

Sen minkä tämä kahden vuoden kasvuohjelma on minussa saanut aikaan ovat peilit, jotka ryhmäläiset ovat olleet. Peilit, jotka ovat heijastaneet minussa olevaa rakkautta minuun. Ovat heijastaneet heissä olevaa rakkautta minuun. Tottakai laadukkaat toiminnalliset menetelmät ammattilaisten ohjauksessa ovat myös mahdollistaneet matkani ninuun. Mutta ennen kaikkea ryhmäläiset ovat olleet se juttu.

Minun sieluni on nähnyt heidän lempeät silmänsä, kun olen ollut heikommillani ja haavoittuvaisin. Kun olen paljastanut syvyyttäni, he ovat heijastaneet peilinsä minuun. 11 peiliä on näyttänyt jokainen omalla tavallaan kuka minä olen. He ovat näyttäneet mitä on rakkaus, kun olen auki. Se rakkaus on alkanut kasvaa minussa. Se on alkanut muuttamaan käsitystäni rakkaudesta ja tekojani rakkaudessa. Se on alkanut muuttaa minua enemmän siksi mitä minä olen. Olen oppinut heiltä niin paljon.

Kiitos Ihminen tavattavissa-perheeni!

Sanat ei riitä kertomaan miten paljon merkitsette minulle, mutta te tiedätte kyllä ilman sanojakin!

Matka jatkuu seuraavat kaksi vuotta syventäen itsetuntemusta ja lisäten ammatillista osaamistani Ihminen tavattavissa terapeutti-ohjelmassa.

Tommy Hellsten -instituutin opiskelija, seksuaaliterapeutti, uusperheneuvoja Pauliina Flang
pauliinaflang.fi

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.