Kevätjuhla ja todistusten jako

Neljän vuoden reissun päätteeksi sain eilen käteeni Tommy Hellsten -instituutista Ihminen tavattavissa- terapeutin ITT® paperit!

Olen äärimmäisen iloinen, kiitollinen ja ylpeä siitä että, olen taapertanut rohkeasti ja avoimesti neljä vuotta kohti itseäni ja omaa sisintäni.

Olen etsinyt vastauksia, tutkinut menneisyyttäni. Katsonut peilistä kuvastuvaa pientä pellavapäistä poikaa syvälle silmiin. Olen vastuullisena aikuisena kertonut pojalle, että ei tarvitse olla enää vihainen, olen yrittänyt opetella vastaanottamaan rakkautta.

Olen kompastellut ja kaatunut, noussut ja jälleen löytänyt itseni pelokkaana, rähmällään lähtöpisteestä. Olen ymmärtänyt olevani heikko ja hauras, tarvitseva ja herkkä.

Olen opetellut tuntemaan ja tunnistamaan tunteeni, olen saanut opetella uuden kielen ja sanat, olen harjoitellut puhumaan sitä, harjoitukset jatkuu..

Olen opetellut olemaan itselleni lempeä. Minäkin ansaitsen sen, minua pitää rakastaa ja minulle pitää olla hyvä. Sen minä ansaitsen.

Ja tärkeimpänä oppina tästä kaikesta sain matkaani sen tiedon että, en ikinä tule olemaan valmis, enkä milloinkaan tule ymmärtämään kaikkea. Harjoittelen silti kovasti, loppuun asti. Olen matkalla.

Kiitos puolisoni Essi Sivula, että olet jaksanut pitää lyhdyssä valoa, kiitos avustasi, pitkämielisyydestäsi, anteeksiannostasi ja loppumattomasta rakkaudestasi minua kohtaan.

Kiitos kaikille kanssani matkaa taittaneille, olette ikuisesti sydämessäni.

Lopuksi, Snoop Doggin viisaita sanoja lainatakseni:

”Last but not least, i wanna thank me”

Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT® Tero Sivula

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.