Muutos

Viime vuosikymmen tarjosi minulle elämän kokoisen viisauden:
”Jos tekee niin kuin on aina tehnyt, saa mitä on aina saanut.” 

Tämän viisauden alkuperä on hiukan kiistelty. Jonkun mielestä sen leiskautti ilmoille alunperin Albert Einstein, joku toinen on merkinnyt lausujaksi Henry Fordin. Minulle sen lausui rakas kouluttajani Carita Hellsten, joka murheellisesti siirtyi ajasta ikuisuuteen reilu muutama vuosi takaperin.

Tämä viisaus pisti minut miettimään, että mitä olen saanut, mitä kaavaa toistan ja voinko sen kaavan kanssa hyvin. Se sai minut ymmärtämään, että ulkoisia asioita muuttamalla vaihdan oikeastaan vain ”pipoa samaan päähän”. Mikäli en ryhdy itse toimimaan ja ajattelemaan toisin, ennen pitkää uudetkin olosuhteet muuttuvat samoiksi kuin vanhat, koska siinä elokuvassa on yksi ja sama muuttumaton osa – minä.

Onnekasta kyllä, mieheni Aku alkoi miettimään samoja asioita. Sitten mietittiin yhdessä. Ja lopulta kaikki se miettiminen johti viime vuonna siihen mistä ääneen arasti unelmoimme vuonna 2008 Jurmalan kodissamme; perustimme perheyrityksen. Munat iloisesti samaan koriin, kävi miten kävi.

Uuteen vuosikymmeneen lähden kaiken tämän kanssa uteliain ja rauhallisin mielin. Fokus on selkeä ja se tekee hyvää. Tiedän mitä teen, kenen kanssa teen ja MIKSI teen. 
Ja tämä on enemmän kuin minulla on koskaan ollut.

Kiitos kaikesta siitä tuesta, rohkaisevista sanoista, jaetuista ajatuksistanne ja mukana elämisestä vuonna 2019.
Monissa epätoivoisissa hetkissä niillä kommenteilla on ollut erittäin suuri merkitys sille, että usko tekemiseen on säilynyt. 
Toivotan teille onnellista vuotta 2020 ja lempeitä tuulia tuleviin päiviinne uudella vuosikymmenellä.

Ihminen tavattavissa -terapeutti Ruusa Hentilä, Minfaculty Oy, Helsinki
Ajanvarauksen puh. 044-0704448

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Viimeisimmät:

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.