Sinulle

Sinulle, joka tahdot matkata itseesi, tulla nähdyksi ja kuulluksi arvostavassa läsnäolossa sekä löytää yhteyttä ydinminääsi, voidaksesi elää yhä aidommin sellaisena itsenäsi, joka todella olet.

Ihminen tavattavissa – koulutuksessani olen kohdannut haavoittuvuuttani ja niin siitä kuin totena olemisesta nousevia uutta luovia mahdollisuuksia sekä opiskellut terapian viitekehykseen liittyviä keskeisiä teorioita. Uskon, että olemalla totta kaiken itsessään olevan suhteen, ymmärtämällä ihmisen mieltä ja kehoa sekä kohtaamalla kipunsa, ihmisen on mahdollista vapautua ja tulla yhä enemmän siksi, joka hän ytimiltään on. Edellyttää riittävää turvaa, rohkeutta ja tilaa tuntea tunteitaan ja katsoa sisäänsä. Ihminen tavattavissa – neljännen vuoden opiskelijana ja terapeuttiharjoittelijana tarjoan arvostavasti kuuntelevaa ja ihmisen omaa prosessia kunnioittavaa rinnalla kulkemista.

​Terapeutin ammattiin valmistavan Ihminen tavattavissa – ohjelman taustalla minulla on kasvatustieteellinen pohjakoulutus ja olen toiminut yli 20 vuotta opettajana. Rakentava vuorovaikutus sekä yhteyden luominen omaan itseen ja sen myötä toisiin ihmisiin kiinnostaa minua suuresti. Kuvataiteet, teatteri ja musiikki ovat läpi elämäni vetäneet puoleensa ja näitä kaikkia olen saanut antautua harrastamaan. Teatteri-ilmaisun osalta minulla on peruskoulun ilmaisutaidon opettajan pätevyys. Eri taiteenalat on yksi erittäin antoisa väylä kohdata itseään ja toista tässä maailmassa.

Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija Kati Koukku, Helsinki
Yhteydenotot puh. 050 3445302

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.