Usko unelmaasi niin ihmeitä tapahtuu

Yksitoista vuotta sitten lähdin ystäväni kanssa Helsinkiin hyvinvointi messuille. Oma elämäni oli pahasti kriisissä ja voin todella  huonosti. Olin lukenut Tommy Hellstenin kirjoja ja halusin ehdottomasti osallistua hänen luennolleen. Istuin eturivissä ja keskittyneesti kuuntelin ja katselin hänen esiintymistään. Luennon loputtua ostin kirjan ja jonottelin omaa vuoroani saadakseni nimikirjoituksen. Arasti uskaltauduin kysyä, olisiko heillä jotain koulutusta? Tommy vastasi lempeästi: kyllä, koulutus on alkamassa, laita vaan hakemus tulemaan.

Siitä hetkestä alkoi huikea matka itseeni. Kuuntelin omaa kutsuani ja  pääsin koulutukseen. Yhtäkään estettä en edessäni nähnyt. Neljän vuoden ajan, lumimyrskyissä ja milloin missäkin säässä ajoin Sipooseen, Tommyn kotitilalle jossa koulutus silloin järjestettiin, Porista ja takaisin. Se todellakin oli sen arvoista. Parasta mitä olen itselleni tehnyt.

Turvallisessa ja rakkaudellisessa ympäristössä sain syntyä itsekseni. Samalla sain uusia, merkityksellisiä ihmisiä elämääni. Arvomaailmani selkiintyi ja jokainen koulutuskerta oli kasvuani tukeva. 

Koulutus on mahtava kokonaisvaltainen paketti, kunhan vaan heittäytyy koulutuksen vietäväksi. Kouluttajat ovat ammattitaitoisia, koulutus monipuolinen ja kiinnostava. Upea kokemus tulla hyväksytyksi, kuulluksi ja nähdyksi. Rakastetuksi.

Rohkaisen ja kannustan jokaista joka sisällään kuulee kutsua koulutukseen kuuntelemaan vakavasti itseään, sillä se saattaakin olla sielun kutsu rakkauteen.

Mikäli joku olisi minulle sanonut,  seitsemän vuoden kuluttua kohtaamisestamme Tommyn kanssa hyvinvointimessuilla, että seison hänen kanssaan yhdessä Savoyn-teatterin lavalla ja olet kirjoittanut kirjan, tuskin olisin voinut uskoa. Ihmeitä tapahtuu. Nyt olen saanut olla mukana jo toisen yhteisen kirjamme ”Lentoon” kirjoittajana yhdessä terapeuttikollegojeni kanssa.

Syksyisin terveisin, 

Ihminen tavattavissa -terapeutti Virpi Luhtimaa, Pori (Yksi Minuiksi-kirjan ja Lentoon-kirjan kirjoittajista)
Yhteydenotot puh. 044 591 2858

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.