Syksyn kasvuohjelmien ryhmissä vielä tilaa – hae nyt!

Syksyllä alkaviin Ihminen tavattavissa -kasvuohjelman ryhmiin on vielä tilaa. Haku päättyy 2.6.2024, lähetä hakemuksesi hyvissä ajoin!

Tommy Hellsten -instituutti on järjestänyt läsnäolo- ja kohtaamistaitojen koulutusta vuodesta 2007 alkaen. Koulutusohjelmassamme on opiskellut jo yli 400 osallistujaa. Kasvuohjelmaamme sisältyy noin kahden vuoden aikana 16 lähiopetusjaksoa, vertaisryhmätyöskentelyä ja itsenäistä opiskelua. Koulutuksemme on ammatillinen lisäkoulutus, jonka voi suorittaa myös työn ohessa.

Katso aikataulut etukäteen sivuiltamme

Lähiopetusjaksot ovat kahden päivän mittaisia, noin kerran kuukaudessa järjestettäviä koulutuspäiviä. Yksi lähiopetusjaksoista on neljän päivän mittainen internaattijakso. Internaattijaksoa lukuunottamatta koulutus järjestetään Helsingissä.

Lähiopetuspäivämäärät löytyvät www.ihminentavattavissa.fi/kasvuohjelma -sivulta ”Lähiopetuspäivien aikataulut” -osiosta. Syksyllä alkavien ryhmien nimet ovat EKSI (5.9. alkava to-pe ryhmä) ja EFTA (19.10. alkava viikonloppuryhmä).

Hakuohjeet ja hintatiedot

Hakuaika päättyy 2.6.2024. Hakijat valitaan ryhmään hakujärjestyksessä verkkohaastattelujen perusteella. Haastattelut ryhmään ovat jo käynnissä!

  • Laadi itsestäsi 2-3 sivun mittainen esittely otsikolla ”Kuka olin, kuka olen ja kuka tulen olemaan” ja tallenna se .pdf -muodossa.
  • Täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan laatimasi esittely
  • Saat henkilökohtaisen vastaanottovahvistuksen hakemuksesi saapumisesta meille muutaman päivän sisällä hakemuksesi saapumisesta ja kutsun verkkohaastatteluun.
  • Haastattelu maksaa 150 € (sis alv.) ja se maksetaan haastattelun yhteydessä. (Haastattelumaksu vähennetään koulutukseen hyväksyttyjen osalta ensimmäisestä maksuerästä. Haastattelumaksua ei palauteta).
  • Ohjelmaan valituilta henkilöiltä laskutetaan 500€ (sis alv.) opiskelupaikan vastaanottamisen vahvistamiseksi (vahvistusmaksua ei palauteta, mikäli jätät paikan täyttämättä). Sitoudut opiskelijaksemme vasta maksettuasi vastaanottomaksun.

Hakuprosessiin voit osallistua sitoumuksetta – lähetä siis hakemuksesi hyvissä ajoin varmistaaksesi paikkasi ryhmässä. Opiskelupaikan vastaanottomaksu hyvitetään haastattelumaksun tavoin ensimmäisestä koulutusmaksusta.

Kasvuohjelman hinta on 11.400€ (sis. alv.)
(HUOM! Syksyn kasvuohjelma on viimeinen vanhalla hinnalla toteutettava ohjelma, hinnat nousevat ensi vuonna aloittaville ryhmille.)

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.