Hyvä kuuluu myös minulle

Tänä aamuna sain viedä meidän Veeran asemalle hänen jatkaessaan siitä junalla kohti Vallilaa, Ihminen tavattavissa -ohjelman nykyistä kehtoa.

Veera on aloittanut kasvuohjelman viime keväänä. Koulutuksen, josta valmistuin viisi vuotta sitten. Junaa odotellessa meillä oli antoisa aamuhetki, kun jaoimme vielä hetken tuntemuksia lyhyesti keskenämme.

Veeran hypättyä junaan palautui mieleeni oman koulutukseni ajalta kouluttajan kommentti siitä, mikä vaikutus voi koko perheeseen olla sillä, kun perheen äiti lähtee hoitamaan ja tutkimaan itseään.

Muistan ne sanat vieläkin ja muistan ajatelleeni silloin, ettei tuo taida koskea minua. Sellainen uskomushan minulla siihen aikaan oli. Että hyvä tapahtuu muille, mutta ei minulle, sillä en ole sellaista ansainnut. Siksi tämän aamun hetki kosketti syvältä, toi kyyneleet silmiini kiitollisuudesta ja onnellisuudesta.

Pysähdyin nauttimaan alkavasta ruskasta, juuri tästä hetkestä, yhteydestä perheeni ja tämän rakkaan tyttäreni kanssa. Jokin, ja sen myötä niin paljon on muuttunut sitten oman koulutukseni ja sen aikaisten uskomusteni. Hyvä voi kuulua myös minulle ja todellinen yhteys läheisiin on mahdollista löytää.

Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT® Malla Hintsala
www.mallahintsala.com

Tietoa Mallan ja Veeran yhteisistä työpajoista löydät täältä: https://www.facebook.com/konstellaatiotyopajat/

Mallan tarinan voit lukea myös ”Lentoon – muutokseen suostumisen voima” -kirjasta.
Kirjan voi tilata täältä: www.tommyhyllsten.fi/kauppa

 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Terve­tuloa terapeut­tiselle vastaan­otolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.